Hotel Olecki

Oswiecim
Hotel Olecki Genel
Hotel Olecki Genel
Hotel Olecki Genel
Hotel Olecki Öne Çıkan Resim
Hotel Olecki Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Olecki
ul. St. Leszczyskiej 16 , Oswiecim

Hotel Olecki konaklamanızda Oswiecim bölgesinde, Auschwitz ile 0,4 km (0,2 mi) ve Energylandia ile 19,9 km (12,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Tyskie Bira Fabrikası ile 22,6 km (14,1 mil) ve Silesian Zooloji Bahçesi ile 45,2 km (28,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x