Molo Resort Hotel

gmina Osiek
Molo Resort Hotel Genel
Molo Resort Hotel Genel
Molo Resort Hotel Genel
Molo Resort Hotel Genel
Molo Resort Hotel Genel
Image More +35 fotoğraf
Molo Resort Hotel
Ul. Glówna 231 A , gmina Osiek

Gmina Osiek bölgesindeki Molo Resort Hotel konaklamanızda, Auschwitz ile 9 mi (14,4 km) ve Energylandia ile 10 mi (16,1 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pepsi DinoZatorland ile 10,6 mi (17 km) ve Dinolandia ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede.

Molo Resort Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Apart
Apart Daire, Teras
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x