Hotel Galicja Wellness & SPA

Oswiecim
Hotel Galicja Wellness & SPA Genel
Hotel Galicja Wellness & SPA Öne Çıkan Resim
Hotel Galicja Wellness & SPA Dış Mekan
Hotel Galicja Wellness & SPA Dış Mekan
Hotel Galicja Wellness & SPA Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Hotel Galicja Wellness & SPA
ul. Dabrowskiego 119 , Oswiecim

Hotel Galicja Wellness & SPA misafirlere Oswiecim bölgesinde, tarihi bölgede ve Auschwitz ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Energylandia ile 8,1 mi (13,1 km) ve Pepsi DinoZatorland ile 10,5 mi (16,8 km) mesafede.

Polonya mutfağı seven misafirler için Stara Poczta ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Dört
Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x