Hotel Ocean Paradise

Ambergris Caye, San Pedro
Hotel Ocean Paradise Genel
Hotel Ocean Paradise Öne Çıkan Resim
Hotel Ocean Paradise Dış Mekan
Hotel Ocean Paradise Dış Mekan
Hotel Ocean Paradise Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Ocean Paradise
25BARRIER REEF DRIVE Ambergris Caye, San Pedro

Hotel Ocean Paradise konaklamanızda, San Pedro merkezinde, San Pedro Kilisesi ve San Pedro Belediye Binası ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Belize Chocolate Company ile 0,4 km (0,3 mil) ve San Pedro Belize Express Rıhtımı ile 0,5 km (0,3 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x