Amelia Guest House

Ambergris Caye, San Pedro
Amelia Guest House Genel
Amelia Guest House Genel
Amelia Guest House Öne Çıkan Resim
Amelia Guest House Dış Mekan
Amelia Guest House Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Amelia Guest House
Pescador Drive in front of A & R Ambergris Caye, San Pedro

Amelia Guest House misafirlere San Pedro bölgesinde, alışveriş bölgesinde, San Pedro Merkez Parkı ve San Pedro Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Secret Plajı ile 8 mi (12,9 km) ve Belizean Melody Sanat Galerisi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ağaç Ev, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Shared dormitory, mixed 10
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x