Hotel Coastalbay 2

Ambergris Caye, San Pedro
Hotel Coastalbay 2 Öne Çıkan Resim
Hotel Coastalbay 2 Dış Mekan
Hotel Coastalbay 2 Dış Mekan
Hotel Coastalbay 2 Dış Mekan
Hotel Coastalbay 2 Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Hotel Coastalbay 2
Pescador Dr Ambergris Caye, San Pedro

Hotel Coastalbay 2 konaklamanızda, San Pedro merkezinde, San Pedro Kilisesi yakınında ve San Pedro Belediye Binası ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Belize Chocolate Company ile 0,4 km (0,3 mil) ve San Pedro Belize Express Rıhtımı ile 0,6 km (0,3 mil) mesafede.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Romantic Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Exclusive Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x