Hotel O Desvío

Roxos
Hotel O Desvío Genel
Hotel O Desvío Öne Çıkan Resim
Hotel O Desvío Dış Mekan
Hotel O Desvío Dış Mekan
Hotel O Desvío Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel O Desvío
Rua De Muros, 81 Roxos , Roxos

Santiago de Compostela bölgesindeki Hotel O Desvío konaklamanızda Santiago de Compostela Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Conxo İl Hastanesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Santiago de Compostela Katedrali ile 4 mi (6,5 km) ve Santiago Üniversitesi Klinik Hastanesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

O Desvio yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için LCD televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x