Casa Riamonte

Ames
Casa Riamonte Öne Çıkan Resim
Casa Riamonte Dış Mekan
Casa Riamonte Dış Mekan
Casa Riamonte Dış Mekan
Casa Riamonte Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Casa Riamonte
51 Lugar de Castelo , Ames

Ames bölgesindeki Casa Riamonte konaklamanızda Praia fluvial de Tapia ve Conxo İl Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Santiago de Compostela Katedrali ile 6,2 mi (10 km) ve Atölye Meydanı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Family Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x