Hotel New Marilu

Versilia, Camaiore
Hotel New Marilu Genel
Hotel New Marilu Öne Çıkan Resim
Hotel New Marilu Dış Mekan
Hotel New Marilu İç Mekan
Hotel New Marilu Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Hotel New Marilu
Via Fossa dell'Abate, 10 Versilia, Camaiore

Camaiore bölgesindeki Hotel New Marilu konaklamanızda, Lido di Camaiore İskelesi ve Norcineria Bonuccelli ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Viareggio Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Forte dei Marmi Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Marilu ideal; otelin restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x