Hotel Biagi

Versilia, Camaiore
Hotel Biagi Genel
Hotel Biagi Genel
Hotel Biagi Genel
Hotel Biagi Genel
Hotel Biagi Genel
Image More +33 fotoğraf
Hotel Biagi
Lungomare Pistelli, 12 Lido di Camaiore Versilia, Camaiore

Hotel Biagi misafirlere Camaiore bölgesinde, iskele üstünde, Lido di Camaiore İskelesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Norcineria Bonuccelli ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Viareggio Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Forte dei Marmi Plajı ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır. 100 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x