Hotel Capri & Residence

Versilia, Camaiore
Hotel Capri & Residence Genel
Hotel Capri & Residence Genel
Hotel Capri & Residence Genel
Hotel Capri & Residence Öne Çıkan Resim
Hotel Capri & Residence Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Capri & Residence
VIALE PISTELLI AL MARE 6 Versilia, Camaiore

Camaiore bölgesindeki Hotel Capri & Residence misafirlere Lido di Camaiore İskelesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Argentina Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Piazza Garibaldi ile 3,2 km (2 mil) ve Forte dei Marmi Plajı ile 7,4 km (4,6 mil) mesafede.

Yemek servisi için Sala delle Colonne ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x