Hotel Neuhintertux

Avusturya Alpleri, Tux
Hotel Neuhintertux Genel
Hotel Neuhintertux Genel
Hotel Neuhintertux Genel
Hotel Neuhintertux Genel
Hotel Neuhintertux Genel
Image More +82 fotoğraf
Hotel Neuhintertux
Hintertux 783 Avusturya Alpleri, Tux

Hotel Neuhintertux misafirlere Tux bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Gletscherwelt Zillertal 3000 ve Hintertux Glacier Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel 8er Sommerberg ile 0,1 mi (0,2 km) ve Gletscherbus 1 Kayak Teleferiği ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Restaurant Kaiserbruendl misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 65 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Tux bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı (Gletscherblick)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Süit (Kuschelsuite)
Romantic
Romantic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x