Frühstückspension Christina

Avusturya Alpleri, Tux
Frühstückspension Christina Öne Çıkan Resim
Frühstückspension Christina Dış Mekan
Frühstückspension Christina Dış Mekan
Frühstückspension Christina Dış Mekan
Frühstückspension Christina İç Mekan
Image More +73 fotoğraf
Frühstückspension Christina
Hintertux 740 Avusturya Alpleri, Tux

Tux bölgesindeki Frühstückspension Christina misafirlere dağda, Hintertux Glacier Kayak Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Eggalm Skiing ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon Sommerberg Teleferiği ile 1,9 km (1,2 mi) ve Lanersbach Kilisesi ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede.

Frühstückspension Christina misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Dağ Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x