Hotel Alpenhof

Avusturya Alpleri, Tux
Hotel Alpenhof Genel
Hotel Alpenhof Genel
Hotel Alpenhof Genel
Hotel Alpenhof Genel
Hotel Alpenhof Genel
Image More +56 fotoğraf
Hotel Alpenhof
Hintertux 750 Avusturya Alpleri, Tux

Tux bölgesindeki Hotel Alpenhof misafirlere dağda, Hintertux Glacier Kayak Merkezi ve Gletscherwelt Zillertal 3000 ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hintertux Buzulu ile 7,8 mi (12,5 km) ve Gletscherbus 1 Kayak Teleferiği ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 63 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon (Enzian)
Süit,
Süit, Balkon (Margerite)
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Feuerlilie)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı (Goldstern)
Oda,
Oda, Balkon (Bergklee)
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Alpenhof)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı (Himmelschlüssel)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x