Hotel Napoleon

Torre Melissa
Hotel Napoleon Genel
Hotel Napoleon Genel
Hotel Napoleon Genel
Hotel Napoleon Öne Çıkan Resim
Hotel Napoleon Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Napoleon
SS106 , Torre Melissa

Melissa bölgesindeki Hotel Napoleon konaklamanızda, Torre Melissa ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ionian Sea ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ciro Marina Arkeoloji Müzesi ile 5,5 mi (8,9 km) ve Spiaggia Pantano ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x