Affittacamere Mariada

Torre Melissa
Affittacamere Mariada Öne Çıkan Resim
Affittacamere Mariada Banyo Özellikleri
Affittacamere Mariada Konum Öne Çıkanlar
Affittacamere Mariada Konum Öne Çıkanlar
Affittacamere Mariada Oda
Affittacamere Mariada
VIA FRATELLI CERVI, 20 , Torre Melissa

Affittacamere Mariada misafirlere Melissa merkezinde, Ionian Sea ve Torre Melissa ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Ciro Marina Arkeoloji Müzesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Spiaggia Pantano ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x