Grand Hotel Balestrieri

Torre Melissa
Grand Hotel Balestrieri Genel
Grand Hotel Balestrieri Genel
Grand Hotel Balestrieri Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Balestrieri Dış Mekan
Grand Hotel Balestrieri Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Grand Hotel Balestrieri
Via Litorale Sud Torre Melissa , Torre Melissa

Melissa bölgesindeki Grand Hotel Balestrieri konaklamanızda, Ionian Sea ve Torre Melissa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ciro Marina Arkeoloji Müzesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Spiaggia Pantano ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

78 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x