Hotel Mini

Yerevan
Hotel Mini Genel
Hotel Mini Öne Çıkan Resim
Hotel Mini Dış Mekan
Hotel Mini Dış Mekan
Hotel Mini Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Mini
Abovyan Street 8 , Yerevan

Hotel Mini misafirlere Yerevan (Kentron) bölgesinde, Artists’ Union yakınında ve Museum of the Middle East ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 0,5 mi (0,8 km) ve Ermenistan Ulusal Galerisi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Sınırlı olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Family
Family Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x