Grand Hotel Yerevan

Yerevan
Grand Hotel Yerevan Genel
Grand Hotel Yerevan Genel
Grand Hotel Yerevan Genel
Grand Hotel Yerevan Genel
Grand Hotel Yerevan Genel
Image More +52 fotoğraf
Grand Hotel Yerevan
14 Abovyan Street , Yerevan

Grand Hotel Yerevan misafirlere Yerevan (Kentron) bölgesinde, Artists’ Union yakınında ve Museum of the Middle East ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Ermenistan Ulusal Galerisi ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 104 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Large
Large Double room with Balcony
Affordable
Affordable double
Yerevan
Yerevan Suite with Balcony
Grand
Grand Süit
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Double room with Balcony
Room
Presidential Süit
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Large Double room)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x