Hotel Milani

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Milani Genel
Hotel Milani Öne Çıkan Resim
Hotel Milani Dış Mekan
Hotel Milani Kahvaltı
Hotel Milani Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Hotel Milani
Via Magenta 12 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Milani size Roma merkezinde, İspanyol Basamakları ve Villa Borghese ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolezyum ile 1,8 mi (2,9 km) ve Trevi Çeşmesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

71 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Camera
Camera matrimoniale small
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x