Hotel Divine Rome

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Divine Rome Öne Çıkan Resim
Hotel Divine Rome Dış Mekan
Hotel Divine Rome İç Mekan
Hotel Divine Rome İç Mekan
Hotel Divine Rome İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Divine Rome
Via Magenta 13 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Divine Rome size Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesinde, Villa Borghese ve Roma Forumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İspanyol Basamakları ile 1,7 mi (2,7 km) ve Kolezyum ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x