Hotel Mestre de Avis

Northern Portugal, Guimaraes
Hotel Mestre de Avis Genel
Hotel Mestre de Avis Genel
Hotel Mestre de Avis Genel
Hotel Mestre de Avis Öne Çıkan Resim
Hotel Mestre de Avis Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Mestre de Avis
Rua D. João I 40, S. Paio Northern Portugal, Guimaraes

Hotel Mestre de Avis misafirlere Guimarães (Oliveira, São Paio e São Sebastião) bölgesinde, Centro Internacional das Artes Jose Guimaraes ve Casa dos Lobo Machado ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Igreja de Sao Francisco ile 0,4 mi (0,6 km) ve Igreja de Nossa Senhora da Consolacao e Santos Passos ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x