Conquistador Palace

Minho, Guimaraes
Conquistador Palace Genel
Conquistador Palace Genel
Conquistador Palace Öne Çıkan Resim
Conquistador Palace Dış Mekan
Conquistador Palace Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Conquistador Palace
Rua de Camões 106 Minho, Guimaraes

Conquistador Palace misafirlere Guimarães (Oliveira, São Paio e São Sebastião) bölgesinde, Igreja de Sao Francisco ve Casa dos Lobo Machado ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Guimaraes Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Centro Internacional das Artes Jose Guimaraes ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x