Bellu Suites

Northern Portugal, Guimaraes
Bellu Suites Öne Çıkan Resim
Bellu Suites Dış Mekan
Bellu Suites İç Mekan
Bellu Suites İç Mekan
Bellu Suites İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Bellu Suites
R. da Caldeirôa, 16 Northern Portugal, Guimaraes

Bellu Suites misafirlere Guimarães (Oliveira, São Paio e São Sebastião) bölgesinde, Igreja de Sao Francisco ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Igreja de Nossa Senhora da Oliveira ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guimaraes Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Centro Internacional das Artes Jose Guimaraes ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Standard
Standard Süit, Balkon
Deluxe
Deluxe Süit, Teras
Deluxe
Deluxe Süit
Premium
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x