HOTEL MEDEA kvariati

Black Sea Coast, Khelvachauri
HOTEL MEDEA kvariati Genel
HOTEL MEDEA kvariati Öne Çıkan Resim
HOTEL MEDEA kvariati Dış Mekan
HOTEL MEDEA kvariati Dış Mekan
HOTEL MEDEA kvariati Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
HOTEL MEDEA kvariati
Andria Pirveltsodebuli Highway Black Sea Coast, Khelvachauri

HOTEL MEDEA kvariati konaklamanızda Khelvachauri bölgesinde, Istanbul Bazaar AVM ile 12,9 km (8 mi) ve Batumi Plajı ile 14 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Batum Üniversitesi ile 15,2 km (9,5 mil) ve Avrupa Meydanı ile 15,9 km (9,9 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve plazma televizyon olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x