Litz Resort

Khelvachauri
Litz Resort Genel
Litz Resort Genel
Litz Resort Genel
Litz Resort Genel
Litz Resort Genel
Image More +184 fotoğraf
Litz Resort
Kvariati , Khelvachauri

Khelvachauri bölgesindeki Litz Resort konaklamanızda, Istanbul Bazaar AVM ile 8,2 mi (13,1 km) ve Batumi Central Park ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Batumi Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Batum Üniversitesi ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Bu otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 11 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

101 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Presidential
Presidential Süit
California
California King Room
Premier
Premier Two Queen
Premier
Premier King Room
Panorama
Panorama Suite
Premier
Premier King Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x