Hotel Mama Cuchara

Sierra, Quito
Hotel Mama Cuchara Genel
Hotel Mama Cuchara Öne Çıkan Resim
Hotel Mama Cuchara Dış Mekan
Hotel Mama Cuchara İç Mekan
Hotel Mama Cuchara İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Mama Cuchara
Vicente Rocafuerte E3-250 y Luis Chávez Sierra, Quito

Hotel Mama Cuchara misafirlere Quito merkezinde, Santo Domingo Kilisesi ve Calle La Ronda ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 12,3 mi (19,8 km) ve Manuela Saenz Müzesi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x