Hotel Logos

Podhale, Zakopane
Hotel Logos Genel
Hotel Logos Genel
Hotel Logos Genel
Hotel Logos Genel
Hotel Logos Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Hotel Logos
ul.Grunwaldzka 10 Podhale, Zakopane

Hotel Logos misafirlere Zakopane merkezinde, Tatra Dağları (bölge) yakınında ve Gugu Park Linowy ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Krupowki Caddesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Karol Szymanowski Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Polonya mutfağı sevenler için Restauracja Staropolska ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 54 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Kayak pistinde bir günden sonra sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zakopane bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3391 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Dağ Manzaralı
Business
Business Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Kule
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Balkon (Living Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x