Hel Apartments

Podhale, Zakopane
Hel Apartments Öne Çıkan Resim
Hel Apartments Dış Mekan
Hel Apartments Dış Mekan
Hel Apartments İç Mekan
Hel Apartments İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Hel Apartments
Grunwaldzka 5a Podhale, Zakopane

Zakopane bölgesindeki Hel Apartments konaklamanızda, Tatra Dağları (bölge) ve Gugu Park Linowy yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Krupowki Caddesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Karol Szymanowski Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak ve bulaşık makinesi. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 40 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Zakopane bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 366 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Apart Daire, Dağ Manzaralı (3)
Design
Design Apart Daire, Dağ Manzaralı (4)
Design
Design Apart Daire, Dağ Manzaralı (5)
Design
Design Apart Daire, Dağ Manzaralı (6)
Comfort
Comfort Apart Daire, Dağ Manzaralı (7)
Comfort
Comfort Apart Daire, Dağ Manzaralı (8)
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x