Bachleda Residence Zakopane

Podhale, Zakopane
Bachleda Residence Zakopane Genel
Bachleda Residence Zakopane Genel
Bachleda Residence Zakopane Genel
Bachleda Residence Zakopane Genel
Bachleda Residence Zakopane Genel
Image More +33 fotoğraf
Bachleda Residence Zakopane
Tetmajera 16a Podhale, Zakopane

Zakopane bölgesindeki Bachleda Residence Zakopane konaklamanızda, Tatra Dağları (bölge) ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gugu Park Linowy ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Krupowki Caddesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Zakopane Aqua Parkı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 128 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x