Hôtel Le Pelvoux

Northern Alps, Les Belleville
Hôtel Le Pelvoux Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Pelvoux Dış Mekan
Hôtel Le Pelvoux Dış Mekan
Hôtel Le Pelvoux Dış Mekan
Hôtel Le Pelvoux İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hôtel Le Pelvoux
La Croisette Les menuires Northern Alps, Les Belleville

Hôtel Le Pelvoux konaklamanızda Les Belleville bölgesinde, Val Thorens Kayak Merkezi ile 5,4 km (3,3 mi) ve Courchevel 1550 ile 40,8 km (25,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel Meribel Kayak Merkezi ile 40,9 km (25,4 mi) ve Courchevel 1650 ile 41,5 km (25,8 mi) mesafede.

Hôtel Le Pelvoux misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x