Ho36 Les Menuires

Northern Alps, Les Belleville
Ho36 Les Menuires Öne Çıkan Resim
Ho36 Les Menuires Dış Mekan
Ho36 Les Menuires Dış Mekan
Ho36 Les Menuires Dış Mekan
Ho36 Les Menuires Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Ho36 Les Menuires
Route de Val Thorens Northern Alps, Les Belleville

Ho36 Les Menuires size Les Belleville merkezinde, Val Thorens Kayak Merkezi ve Menuires Kayak Teleferiği ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu hostel Meribel Kayak Merkezi ile 25,2 mi (40,6 km) ve Courchevel 1650 ile 25,6 mi (41,2 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan ho36 restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

31 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Ho My God)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Home Sweet Home)
Family
Family Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x