Ours Blanc Hotel & Spa

Les 3 Vallees, Les Belleville
Ours Blanc Hotel & Spa Genel
Ours Blanc Hotel & Spa Genel
Ours Blanc Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Ours Blanc Hotel & Spa Dış Mekan
Ours Blanc Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Ours Blanc Hotel & Spa
Reberty 2000 Les 3 Vallees, Les Belleville

Ours Blanc Hotel & Spa misafirlere Les Belleville bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Val Thorens Kayak Merkezi ve Cinema Les Bruyeres ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Courchevel 1850 ile 30,3 mi (48,7 km) ve Meribel Kayak Merkezi ile 26,6 mi (42,9 km) mesafede.

Restaurant, Ours Blanc Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 66 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Les Belleville bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Classic
Classic Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Dubleks
Dubleks
Dubleks
Dubleks
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x