Hôtel Lafayette

Tunus
Hôtel Lafayette Yerinde Yemek
Hôtel Lafayette Yerinde Yemek
Hôtel Lafayette Lobi
Hôtel Lafayette Lobi
Hôtel Lafayette Lobi
Image More +6 fotoğraf
Hôtel Lafayette
Rue De Cologne , Tunus

Hôtel Lafayette misafirlere Tunus (Bab Bhar) bölgesinde, Carrefour Market ile 2 dakika yürüyüş mesafesinde ve Belvedre Parc ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Habib Burgiba Caddesi ile 1 mi (1,6 km) ve Hôtel Majestic ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restaurant Lafayette yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x