Aparthotel Zitouna

Tunus
Aparthotel Zitouna Öne Çıkan Resim
Aparthotel Zitouna Dış Mekan
Aparthotel Zitouna Dış Mekan
Aparthotel Zitouna Dış Mekan
Aparthotel Zitouna İç Mekan
Image More +82 fotoğraf
Aparthotel Zitouna
96 Avenue Liberté , Tunus

Aparthotel Zitouna size Tunus merkezinde, Carrefour Market ile 4 dakika yürüyüş ve Belvedre Parc ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Hôtel Majestic ile 0,9 mi (1,4 km) ve Rue Charles de Gaulle Sokağı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Quatre)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Six)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Un)
Apart
Apart Daire (Trois)
Apart
Apart Daire (Deux)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Cinq)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x