Hotel La Casona

El Bajio, San Miguel de Allende
Hotel La Casona Öne Çıkan Resim
Hotel La Casona Dış Mekan
Hotel La Casona Dış Mekan
Hotel La Casona İç Mekan
Hotel La Casona İç Mekan
Image More +81 fotoğraf
Hotel La Casona
Camino Viejo Al Pantheon No. 9 Colonia Centro El Bajio, San Miguel de Allende

San Miguel de Allende bölgesindeki Hotel La Casona konaklamanızda, Malanquin Golf Club ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Allende Enstitüsü ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Escondido Bölgesi ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Premier Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x