Aparthotel en San Miguel de Allende

Bajio, San Miguel de Allende
Aparthotel en San Miguel de Allende Genel
Aparthotel en San Miguel de Allende Genel
Aparthotel en San Miguel de Allende Genel
Aparthotel en San Miguel de Allende Öne Çıkan Resim
Aparthotel en San Miguel de Allende Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Aparthotel en San Miguel de Allende
La Lejona Residencial el Milagro 66 Depa 18-01 Bajio, San Miguel de Allende

Bu apart otel misafirlere San Miguel de Allende (Fraccionemente La Lejona) bölgesinde, Malanquin Golf Club ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Zocalo Folk Sanatı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Escondido Bölgesi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Misafirler için Select Comfort yatak ve kuştüyü yorgan mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 99-cm LED televizyon ve Netflix sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Koloniyel stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x