Hotel Kutaisi Globus

Kutaisi
Hotel Kutaisi Globus Genel
Hotel Kutaisi Globus Genel
Hotel Kutaisi Globus Genel
Hotel Kutaisi Globus Genel
Hotel Kutaisi Globus Genel
Image More +36 fotoğraf
Hotel Kutaisi Globus
Solomon Pirveli, 14 , Kutaisi

Kutaisi bölgesindeki Hotel Kutaisi Globus konaklamanızda Bagrati Katedrali ve Givi Kiladze Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gürcistan Parlamentosu ile 3,4 mi (5,4 km) ve Motsameta Manastırı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. 10000 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x