Basko Hotel

Kutaisi
Basko Hotel Genel
Basko Hotel Öne Çıkan Resim
Basko Hotel Dış Mekan
Basko Hotel Dış Mekan
Basko Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Basko Hotel
Tkabladze Str., 14 , Kutaisi

Kutaisi bölgesindeki Basko Hotel konaklamanızda Bagrati Katedrali ve Givi Kiladze Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Gürcistan Parlamentosu ile 3,7 mi (5,9 km) ve Motsameta Manastırı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x