Hotel Kiljava

Güney Finlandiya, Nurmijärvi
Hotel Kiljava Genel
Hotel Kiljava Genel
Hotel Kiljava Genel
Hotel Kiljava Genel
Hotel Kiljava Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Kiljava
Kotorannantie 49 Güney Finlandiya, Nurmijärvi

Hotel Kiljava misafirlere Nurmijärvi bölgesinde, iskele üstünde, Flamingo Eğlence Merkezi ile 24,2 mi (39 km) mesafede ve Helsinki Kongre ve Sergi Sarayı ile 27,2 mi (43,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Olimpiyat Stadyumu ile 28,6 mi (46,1 km) ve Kytaja Golf ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Nurmijärvi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2583 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Stüdyo Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Budget Single Room (shared bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x