Villa Pescator

Güney Finlandiya, Tuusula
Villa Pescator Genel
Villa Pescator Genel
Villa Pescator Genel
Villa Pescator Öne Çıkan Resim
Villa Pescator Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Villa Pescator
Kalamestarintie 6 A Güney Finlandiya, Tuusula

Tuusula bölgesindeki Villa Pescator misafirlere göl üzerinde, Rusutjärven uimaranta ve Aleksis Kivi Memorial Cottage ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Flamingo Eğlence Merkezi ile 9,7 mi (15,6 km) ve Halosenniemi Müzesi ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sauna mevcuttur. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 5 Yatak Odası, Sauna, Göl Manzaralı (Villa Kuha)
Room
Superior Villa, 5 Yatak Odası, Sauna, Göl Manzaralı (Villa Lohi)
Room
Superior Villa, 4 Yatak Odası, Sauna, Göl Manzaralı (Villa Karppi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x