Gustavelund Hotel

Güney Finlandiya, Tuusula
Gustavelund Hotel Genel
Gustavelund Hotel Genel
Gustavelund Hotel Genel
Gustavelund Hotel Genel
Gustavelund Hotel Genel
Image More +66 fotoğraf
Gustavelund Hotel
Kirkkotie 36 Güney Finlandiya, Tuusula

Gustavelund Hotel misafirlere Tuusula bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Aleksis Kivi Memorial Cottage ve Halosenniemi Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Flamingo Eğlence Merkezi ile 9,7 mi (15,6 km) ve Rusutjärven uimaranta ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 97 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca gece kulübü ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Economy Oda
Room
Standard Oda (Queen Bed 140 cm )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x