Hotel Jati Sanur

Lesser Sunda Islands, Sanur
Hotel Jati Sanur Öne Çıkan Resim
Hotel Jati Sanur Kahvaltı
Hotel Jati Sanur Kahvaltı
Hotel Jati Sanur Kahvaltı
Hotel Jati Sanur Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Hotel Jati Sanur
Jl. Danau Tamblingan 168 - 170 Lesser Sunda Islands, Sanur

Hotel Jati Sanur misafirlere Denpasar bölgesinde, tarihi bölgede, Hardy's Supermarket ile Sanur Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 8,4 mi (13,6 km) ve Legian Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Küçük Mutfak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x