Akaya Bali - CHSE Certified

Sanur
Akaya Bali - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Akaya Bali - CHSE Certified Dış Mekan
Akaya Bali - CHSE Certified Dış Mekan
Akaya Bali - CHSE Certified İç Mekan
Akaya Bali - CHSE Certified Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Akaya Bali - CHSE Certified
168 Jl. Danau Tamblingan , Sanur

Denpasar bölgesindeki Akaya Bali - CHSE Certified misafirlere Sanur Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Waterbom Bali Su Parkı ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 13,1 km (8,1 mil) ve Legian Plajı ile 14 km (8,7 mil) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı Cafe Akaya ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x