Hotel Inya

Yangon Region
Hotel Inya Öne Çıkan Resim
Hotel Inya Dış Mekan
Hotel Inya Dış Mekan
Hotel Inya Dış Mekan
Hotel Inya Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Hotel Inya
24 Inya Road Kamayut Township , Yangon Region

Yangon bölgesindeki Hotel Inya konaklamanızda, Ma Har Myaing Hastanesi ve Myanmar Event Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yangon Üniversitesi ile 0,6 mi (1 km) ve Inya Gölü ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x