Winner Inn

Yangon Region
Winner Inn Genel
Winner Inn Genel
Winner Inn Genel
Winner Inn Genel
Winner Inn Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Winner Inn
42 Thanlwin Road , Yangon Region

Winner Inn konaklamanızda Yangon merkezinde, Yangon Üniversitesi ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Myanmar Ulusal Müzesi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Shwedagon Pagoda ile 1,9 km (1,2 mil) ve Inya Gölü ile 2,8 km (1,8 mil) mesafede.

Winner Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Oda, Banyolu/Duşlu, Köşe
Junior
Junior Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Köşe
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Premier Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Executive Katı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x