Pyay Garden Residence

Yangon Region
Pyay Garden Residence Genel
Pyay Garden Residence Genel
Pyay Garden Residence Öne Çıkan Resim
Pyay Garden Residence Dış Mekan
Pyay Garden Residence Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Pyay Garden Residence
346/354 Pyay Road San Chaung Township , Yangon Region

Bu apart otel konaklamanızda Yangon bölgesinde, Yangon Üniversitesi ile 3,6 km (2,2 mi) ve Shwedagon Pagoda ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Kandawgyi Gölü ile 4,7 km (2,9 mi) ve Inya Gölü ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x