Hotel Iberia

Artabro Gulf, Cabanas
Hotel Iberia Genel
Hotel Iberia Genel
Hotel Iberia Öne Çıkan Resim
Hotel Iberia Dış Mekan
Hotel Iberia Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Iberia
Paseo Madalena, 19 Artabro Gulf, Cabanas

Hotel Iberia misafirlere Cabanas bölgesinde, golf sahasına yakın, Praia da Magdalena yakınında ve Praia de Sopazos ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Fragas do Eume Doğa Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Praia de Marín ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

76 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x