Albergue Turístico Alvarella

Artabro Gulf, Vilarmaior
Albergue Turístico Alvarella Öne Çıkan Resim
Albergue Turístico Alvarella Dış Mekan
Albergue Turístico Alvarella Dış Mekan
Albergue Turístico Alvarella Dış Mekan
Albergue Turístico Alvarella Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Albergue Turístico Alvarella
15615 Doroña Artabro Gulf, Vilarmaior

Albergue Turístico Alvarella konaklamanızda Vilarmaior bölgesinde, Fragas do Eume Doğa Parkı ile 9,6 km (5,9 mi) ve Santa María de Monfero Manastırı ile 15,1 km (9,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Pazo de Marinan ile 17,2 km (10,7 mil) ve Caaveiro Manastırı ile 20,4 km (12,7 mil) mesafede.

Alvarella, Albergue Turístico Alvarella misafirlerine yemek servisi yapıyor.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Vilarmaior bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x