Cabanas Otelleri Ara

En uygun Cabanas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Cabanas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Cabanas Hakkında

Cabanas, bir zamanlar balıkçı limanı olan Ria Formosa'ya bakan, kentin eteklerine dağılmış birkaç otel ve apartman kompleksine sahip, sakin ve küçük bir yer gibi görünse de Praia de Cabanas ve Ilha de Cabanas sayesinde özellikle yaz aylarında popüler bir turist destinasyonudur.

Tekne veya 'aquataxi' adı verilen deniz taksilerle erişebileceğiniz Cabanas plajları, el değmemiş doğal güzellikleriyle sükunet içindedir. Nisan ve Ekim ayları içinde adalar arası sürekli sefer yapan tekneler ile hepsini gezebilirsiniz. Praia de Cabanas’ın kafe barlarında takılabilir; rüzgar sörfü, yelken ve jet ski gibi su sporlarını deneyebilirsiniz. “Aquataxi”ler ise sadece Tavira'nın Ilha'sına değil, Santa Luzia'ya ve Cabanas'a gitmekle kalmaz, aynı zamanda 6 kişiye kadar rehberli turlar sağlar. Ilha de Cabanas, çoğunlukla Portekizli aileler ve çocuklu turistler tarafından tercih edilir. Algarve’nin en huzurlu plajlarından biri olan sahilde, uzun yürüyüşlere çıkıp, yalnızca kendinize ait bir köşe de bulabilirsiniz. Tavira'daki plaj ise kendinizi tropik adada gibi hissedebileceğiniz bir plaj. Cabanas'tan Ilha de Tavira’ya deniz taksisi veya arabalı feribotla geçebilirsiniz.

Ilha de Tavira’dan, Fuzeta’ya kadar yaklaşık 14 kilometre uzunluğundaki sahilde; restoranlar, plaj barları, kamp alanları ve çam ağaçlarının altında sevimli yazlıklar yer alıyor. Tamamen dinlendirici bir gün için Algarve'de tercih edebileceğiniz en iyi plajlardan biri. Igreja da Misericordi Kilisesi'nin duvar süslemeleriyle eşsiz mimarisini mutlaka görmelisiniz ayrıca muhteşem manzarasını da izleyebilirsiniz. Kilisedeki küçük müzeyi gezmeyi de ihmal etmeyin. Tavira’yı izlemenin ve keşfetmenin en etkili ve eğlenceli yollarından biri de Camera Obscura’da geçireceğiniz vakit olabilir. Şehrin teleskopik görüntülerini, içbükey bir perdeye yansıtan Camera Obscura’nın yaklaşık yarım saatlik, gerçekle eş zamanlı gösterisinde çok eğlenebilirsiniz.

Tavira'nın iki tarafını birbirine bağlayan bu pitoresk köprü Ponte Antiga Sobre o Rio Gilao’da güzel bir gezintiye çıkabilirsiniz. Nehir üzerindeki kuşları izleyebilir, sokak sanatçılarının müziğini dinleyebilirsiniz. Eviniz ve sevdikleriniz için hediyelik seçmek isterseniz, artistik el yapımı hediyelikleri mutlaka incelemelisiniz. Castelo Tavira’da, İslam ve Hıristiyan kültürünün şekillendirdiği şehrin zengin kültürünü ve tarihi inceleyebilir, kalenin güzel bahçelerinde iyi zaman geçirebilirsiniz. 

Portekiz mutfağının leziz örneklerini bulacağınız Cabanas’ta; pirinç, patates, deniz ürünleri ve taze balıklar başroldedir. Ayrıca, çok çeşitli hamur işleri, tatlılar için de yer bırakmalı ve özel kahvelerini tatmalısınız. Cabanas’a seyahat için en uygun dönem, Nisan ve Ekim ayları arasındadır.